Orman işçisiyle aldattı!

Liverpool forması giyen Hırvat futbolcu Dejan Lovren, kendisini aldatan Anita ile boşanmaya karar verdi

İNGİLTERE'DE yasak aşk skandalı... Dejan Lovren, eşi Anita'nın kendisini orman işçisi Dario ile aldattığını öğrenmesinin ardından büyük bir şok yaşadı. Anita'nın gizli gizli Dario ile buluştuğunu öğrenen ve ikilinin mesajlaşmalarını yakalayan Hırvat futbolcu, boşanma işlemleri için avukatına vekalet verdi. Lovren ile Anita'ya yakın bir kaynak, "Futbolcuların dünyasında bu çok normal. Pek çok ünlü futbolcunun eşi, kocalarını aldatıyor. Ancak bu durum Lovren'in gururunu fazlasıyla kırdı" ifadelerini kullandı.
Ayda 65 bin pound kazanan 27 yaşındaki stoperin, 2 çocuğunun velayetini almakta kararlı olduğu belirtildi.

08 Ağu 2016 - 13:31 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber