Ölümcül seks dayağı kamerada!

İngiliz Daily Mail gazetesi, 2012 yılında Kuzey Kore’de çekildiği iddia edilen bir video yayınladı. Videoda, Güney Koreli ve Çinlilerle cinsel ilişkiye girmekle suçlanan bir kadın öldüresiye dövülüyor…

2012 yılına ait görüntülerde polis memurunun kadını önce sorguladığı, daha sonrasında ise elleri arkadan bağlı kadının yüzüne tekme attığı ve saçlarından tutup kaldırarak defalarca vurduğu görülüyor.

Görüntülerde kadının ülkesinden kaçarak Çin'e gittiği ve orda Çinli ve Güney Koreli erkeklerle birlikte olduğu iddia ediliyor. İddiaları ret eden kadın, polis memurunun kendisini boğmaya çalıştığını söylüyor.

Görüntüler de aynı zamanda Çin'e kaçmakla suçlanan ve işkenceye maruz kalan bir adam da bulunuyor. Polis memuru, eski devlet başkanı Kim Jung-İl'in resmini yırtmakla suçladığı adamı ensesinden ve sırtından yumrukluyor.

27 Haz 2017 - 23:02 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber