Ölüm onu öyle bir yerden buldu ki

Ölümün insanın aklına bile gelmeyecek bir biçimde geldiği o anlar güvenlik kamerasına işte böyle yansıdı

Malezya'nın

başkenti Kuala Lumpur'da bir okulda temizlik görevlisi olan çalışan bir kişi çöp konteynerini boşalttıktan sonra sürgülü demir kapıyı kapatırken ölüm beklenmedik bir şekilde geldi.

Talihsiz adam sürgülü kapıyı kapattığı sırada kapı devrilerek, kurbanın boynunun hemen arkasındaki çöp konteyneri ile demir kapı arasında kalarak kırılmasına neden oldu. Normal şartlarda kapının devrilmesinden sadece birkaç sıyrıkla kurtulması mümkün olan görevli, plastik çöp konteynerinin o anda hemen arkasında olması yüzünden hayatından oldu. Ölümün insanın aklına bile gelmeyecek bir biçimde geldiği o anlar güvenlik kamerasına işte böyle yansıdı.

04 Haz 2015 - 16:53 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber