O haber yalanlandı

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) yetkilileri, Başkan Mesut Barzani’nin görevini bırakacağı haberlerini yalanladı

IKBYyetkilileri, Başkan Mesut Barzani hakkında 'Görevini bırakacak' haberlerini yalanladı. Başkan Barzani’nin yakın bir tarihte Goran ve YNK partilerinin düzenlemiş olduğu bir toplantıda ‘Siyaseten çözüm olacaksa ben bile görevimi bırakırım’ açıklaması yaptığı öğrenildi. IKBY yetkilileri, yakın bir tarihte yapılan bu açıklamanın çarpıtıldığını söyledi.

Öte yandan, Başkan Barzani’nin görevi başında olduğunu bildiren IKBY yetkilileri, Barzani’nin ise bu sabah itibariyle özel davetli olarak İsviçre’de yapılacak olan Davos zirvesine katılacağını belirttiler.

16 Oca 2017 - 21:33 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber