O filmdeki tecavüz sahnesi gerçekmiş!

İtalyan yönetmen Barnardo Bertolucci, 1972 yapımı 'Last Tango in Paris' (Paris'te Son Tango) filmindeki tartışılan tecavüz m sahnesinin gerçek olduğunu itiraf etti

BERNORDO Bertolucci, 'Paris'te Son Tango' isimli filmdeki çok tartışılan tecavüz sahnesi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"O SAHNELER GERÇEKTİ"
Vatan Gazetesi'nde yer alan habere göre; 76 yaşındaki yönetmen, ABD'li aktör Marlon Brando ile bir olup tartışmalı tecavüz sahnesinin çekimini son ana kadar kadın başrol oyuncusu Maria Schneider'den sakladıklarını itiraf ederek, "Maria'nın o sahnelerde bir oyuncu gibi değil, genç bir kız gibi davranmasını istedim. Aşağılanmasını ve acı çekmesini istiyordum. O sahneler gerçekti" dedi.

"İNTİHARA KALKIŞTIM"
1972 yılında film çekildiğinde henüz 19 yaşında olan Schneider, pornografik bir sahnede oynayacağından haberi olmadığını, ancak senaryoda olmayan bu sahneyi yazan Brando tarafından zorlandığını açıklamıştı. Brando'nun kendisine tecavüz eder gibi seks yaptığı konusunda konuşan Fransız aktris, "Gerçekten gözyaşı döktüm. O filmden sonra kendimi uyuşturucu haplara verdim ve intihar etmeyi bile düşündüm" ifadelerini kullanmıştı.

05 Ara 2016 - 11:24 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber