Muhalifler, 30 askeri öldürdü

Esed güçler ile rejim güçleri arasında, Hama’nın kırsalında Halafaya kasabasında yaşanan şiddetli çatışmalarda, 30 Esed askeri ve Şii milisi öldü. Esed'e ait uçaklar, roketatarlar ve toplar kasabayı yoğun şekilde bombaladı

DAHA sonra muhalif silahlı güçler ile Suriye güçleri karşı karşıya geldi. Çıkan şiddetli çatışmalarda muhalifler Esed’in topları ve askeri barakalarını imha etti. Çatışmalarda muhalifler, Esed rejiminden ve rejim destekçisi Şii mileslerden 30 askeri öldürdü. Muhalifler Esed güçlerinin elindeki hafif orta ağırlıktaki silahları ele geçirdi.

22 Nis 2017 - 19:14 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber