Kraliçe Elizabeth taburcu edildi

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth, mide enfeksiyonu nedeniyle bir gece kaldığı hastaneden taburcu edildi.

86 yaşındaki İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in, sindirim hastalığı olan "gastroenterit" dolayısıyla "önlem ve tetkik amaçlı" dün Londra'daki Kral 7. Edward Hastanesi'ne kaldırıldığı bildirilmişti. Buckingham Sarayı, Kraliçe'nin genel sağlık durumunun iyi olduğunu açıklamıştı.

Kraliçe ve eşi Edinburgh Dükü Philip'in bu hafta yapacağı seyahatler ve katılacağı programlar iptal edildi. Kraliçe ve eşinin, bu hafta İtalya Cumhurbaşkanı Giorgio Napolitano'nun davetlisi olarak Roma'ya gitmesi bekleniyordu. 

Kraliçe hafta sonu, Galler'de yapılan "St. David's Günü" kutlamalarına da hastalığı nedeniyle katılamamıştı. Birleşik Krallık'ta geçen yıl Kraliçe 2. Elizabeth'in tahttaki 60. yılı kutlanmıştı.

İngiliz basını, Kraliçe'nin son 10 yıldır ilk kez bir gecesini hastanede geçirmek zorunda kaldığına dikkati çekti.

#

04 Mar 2013 - 17:27 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber