Kocasıyla birlikte miras için annesini öldürdü

Tayland’ın Nakhon Sawan şehrinde yaşayan kadın kocasıyla birlikte annesini miras için öldürüp evinin arka bahçesine gömdüğünü itiraf etti

KADININ ağabeyi, annesine ait saat ve benzeri ziynet eşyalarını bulması üzerine kız kardeşinden şüphelenip polise haber verdi. Olay yerini inceleyen ekipler 13 ay önce evin bahçesine gömüldüğü tahmin edilen annenin cesedini buldu. Ölümün ardından kocasıyla tartıştığını ve biraz kafasını dinlemek için ortalarda bulunmayacağını söyleyen kadını bulup sorgulayan polise itiraflar birbirini izledi. Kadın yeni evlendiği kocasının “anneni öldürürsek arsa, ev, araba ve hayat sigortasından gelecek paralar bize miras kalır” teklifini kabul ettiğini ve kocasının da gidip annesini öldürdüğünü itiraf etti. Ancak genç kadının kocası da sorguda eşinden yardım alarak cinayeti işlediğini söyledi. Cinayetin detaylarını araştıran polis güvenlik gerekçesiyle zanlıların isimlerini gizli tuttu.

18 Oca 2016 - 17:36 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber