Kızına tecavüz eden adamı...

Hindistan'da bir adam, kızına tecavüz ettiğinden şüphelendiği kişiyle önce yemek yedi, sonra da onu işkenceyle öldürdü

HİNDİSTAN'IN başkenti Yeni Delhi’nin kuzeydoğusunda yer alan Khajuri Khas bölgesinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Radikal gazetesinin The Indian Express’te 28 Ekim'de yayımlanan haberi kaynak göstererek verdiği olayda bir baba, kızına tecavüz ettiğinden şüphelendiği adamla önce yemek yedi, sonra da ona işkence etti ve onu öldürdü. İddiaya göre 14 yaşındaki kızın babası, tecavüz ettiği iddia edilen 45 yaşındaki evli adamı aradı. Bazı şeyler konuşmak istediğini söyleyerek eve çağırdığı adamla akşam yemek yiyen baba, daha sonra inanılmaz bir şey yaptı. Yemekten sonra tecavüzcüyü bir sandalyeye bağlayan baba, ısınmış bir maşayla tecavüzcünün cinsel organını yaktı ve adamı öldürdü. Adamı öldürdüğünü fark ettikten sonra oturup ağladığını söyleyen baba, daha sonra karakola gidip teslim oldu. Acılı baba polise verdiği ifadesinde, tecavüzcüye nasıl işkence ettiğini bütün detaylarıyla anlattı. Polisler de babanın ifadesine dayanarak ceseti bulunduğu yerden aldı. Ceset incelenmek üzere adli tıp kurumuna götürülürken, 36 yaşındaki baba da tutuklandı. Babanın iddiasına göre tecavüz olayı iki ay önce yaşanmıştı. Baba dükkanında çalıştığı sırada, tecavüz ettiği iddia edilen adam eve gelmiş, küçük kızı evde tek başına bulmuştu. Küçük kıza tecavüz ettikten sonra onu tehdit eden adam, olayı birilerine anlatırsa “acı sonuçları olacağını” söylemişti. Küçük kız buna rağmen aynı gün, olanları babasına anlattı. Ancak baba polise başvurmadı. Neden polise gidip şikayetçi olmadığı sorulduğunda ise baba, olay duyulursa komşu ve akrabaların tecavüz olayında kızını suçlayacağından korktuğunu söyledi. Polisler adamın öldürme planını tecavüzü öğrendikten hemen sonra yaptığını açıkladı. Baba ise, kızı acı çekerken adamın ailesiyle mutlu olduğunu gördüğünü, bu yüzden de bu planı yaptığını söyledi. Bugün polisten yapılan bir açıklamaya göre ise baba tecavüzcüyü öldürmek istemediğini, ama 14 yaşındaki hamile kızının adalet göremeyeceği düşüncesine dayanamadığını söyledi.

15 Kas 2014 - 14:43 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber