Kıskanç arkadaş yüzüne sülfirik asit attı

Hostes olmak isteyen 29 yaşındaki genç kadın bu isteği yakın bir arkadaşının kıskançlığı sonucu hayale dönüştü. Genç kadının uğradığı asitli saldırı sonucu yüzü tanınmaz hale geldi.

PAKİSTANLI 29 yaşındaki Kanwal Qayyum kıskanç arkadaşın kurbanı oldu. Uçak hostesi olmak isteyen genç kadının yüzünü arkadaşı sülfirik asitle yaktı.

Saldırı sonucu burnunu kaybeden, yüzü tanınmaz hale gelen Kanwal bir dizi estetik operasyon geçirdi. Saçları da yanan genç kadına yardımcı olabilmek için İngiltere’den Saç nakli cerrahı Asim Shahmalak yardımcı oldu.

Burnunu eriten asitten sonra Kanwal’a yeni bir burun yapıldı. Yüzü için pek çok kez operasyon geçirdi.

Genç kadın şimdi fotoğraflarla iyileşme sürecini tüm dünya ile paylaşıyor. Doktor Shahmalak hastası Kanwal için “O tanıştığ-ım en cesur kadınlardan biri” diyor.

22 Şub 2017 - 11:50 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber