Kiracı, çıkarılmak istendiği daireyi havaya uçurdu

Almanya’nın Münih kentindeki bir kiracı olarak oturduğu daireyi boşaltması için tahliye kararı çıkınca daireyi havaya uçurdu

KentinSendling semtindeki Zillertal caddesi üzerindeki bir binadaki dairede oturan 34 yaşındaki Patrick L. olay sonrası kayıplara karıştı. Saat 10.30 civarında meydana gelen olayda yirmi metre kadar havaya uçan cam parçalarından şans eseri kimse yaralanmadı. Kiracının, dairesine yerleştirdiği beş kiloluk bütan gaz tüpünü ateşleyip patlamaya neden olduğu ve patlamadan çok kısa bir süre önce olay yerinden kaçtığı saptandı.

Olay yerine gelen çok sayıda itfaiye ekibi yangını 20 dakikada söndürdü. Polis sözcüsü Peter Beck, vergi danışman vekili olarak çalışan kiracının dairesin bugün tahliyesi için icra memurlarının geleceğinin saptandığını ve bu nedenle patlamayı düzenlediğinin sanıldığını açıkladı. Sözcü, kayıplara karışan kiracının arandığını söyledi. Yangının yol açtığı toplam zararın 500.000 euro civarında olduğu açıklandı.

24 Tem 2015 - 14:26 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber