Kim Kardashian’a benzemek için...

İngiltere’de 23 yaşındaki erkek makyöz Jordan James Parke’ın ABD’li TV yıldızı Kim Kardashian’a benzeyebilmek için yaptırdığı estetik ameliyatlara 150 bin dolar, yani yaklaşık 350 bin lira harcadığı açıklandı

SUN gazetesine konuşan Jordan, 'Keeping Up With the Kardashian’s' isimli televizyon programını izledikten sonra 33 yaşındaki Kim Kardashian’a aşık olduğunu söyledi ve “O tam anlamıyla mükemmel bir kadın. Onunla ilgili her şeyi çok seviyorum. Cildi, saçları, her şeyi mükemmel” dedi.

Jordan, Kardashian’a benzeyebilmek için 50’den fazla estetik operasyon geçirdiğini söyledi.

Görünümü ile dalga geçenleri ve onu “yapay” görünmekle suçlayanları kesinlikle ciddiye almadığını da belirten Jordan, “İnsanlar bana plastik göründüğümü söylediklerinde sadece gülüyorum. Onlar doğal görünmeye çalıştığımı mı sanıyorlar acaba? İşin doğrusu eğer amacım o olsaydı paramı geri isterdim” dedi.

18 Ara 2014 - 15:16 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber