Karnından doğmamış ikizi çıktı

Hindistan'da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Narendra Kumar isimli gencin kronik karın ağrısıyla gittiği doktorda çektirdiği röntgenlerin sonucu inanılır gibi değildi

HİNDİSTAN'DA 18 yaşındaki Narendra Kumar dünyada yalnızca şimdiye kadar 200 civarında vakasına rastlanan "fetüs içinde fetüs" sendromu nedeniyle ameliyat oldu.  Başka bir deyişle henüz anne karnındayken gelişmeyen ikizi Kumar'ın bedeninde büyümüştü.

Kumar'ın karnından çıkarılan, saçı ve dişleri olan ikizi 20 santimetre uzunluğundaydı. Genç Kumar'ın ameliyatını gerçekleştiren doktorlar "fetüs teknik olarak canlıydı çünkü yaşayan bir metabolizmanın içinde büyüyordu" ifadelerini kullandı.

Gencin babası ise oğullarının sağlığı sonunda düzeldiği için mutlu olduğunu dile getirdi.  

23 Oca 2016 - 16:08 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber