Karısına yakalandı ve olanlar oldu

Xabi Alonso'dan yasak aşk transferi

ALMANYA

Bundesliga takımlarından Bayern Münih'in yeni transferi Xabi Alonso'nun Real Madrid'den ayrılışı hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı.Transfer döneminin en sürpriz imzalarından birine imza atan tecrübeli orta saha oyuncusunun Bayern Münih'e transfer olmasındaki sebeplerden birinin yaşadığı yasak aşk olduğu öne sürüldü. İspanya medyasında yer alan iddialara göre, Russian Red lakaplı İspanyol şarkıcı Lourdes Hernández ile yasak aşk yaşayan Xabi Alonso, eşi Nagore Aramburu'ya yakalandı.Xabi Alonso'dan 3 çocuğu olan Aramburu'nun bu yasak ilişkiyi keşfetmesinin ardından yıldız futbolcuya "Ya Madrid'de kalırsın, ya da burdan gidersin" restini çektiği iddia edildi. Xabi Alonso'nun bu gelişmelerin ardından Madrid'den ayrılmaya karar verdiği ifade edilirken şarkıcı Hernandez ise yıldız futbolcu ile ilişki iddialarını ise yalanlıyor.Ancak şarkıcının son albümündeki "Xabier" adlı şarkısını Xabi Alonso için yazdığı ifade ediliyor.

05 Eyl 2014 - 10:44 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber