Kan donduran haber geldi!

Irak'ta ABD destekli Musul operasyonu sürerken, Birleşmiş Milletler'den (BM) kan donduran bir açıklama geldi

IRAK'IN kuzeyindeki Musul kentinin terör örgütü IŞİD'in elinden alınması için sürdürülen operasyondan yeni haberler gelmeye devam ediyor. 
Irak'ta ABD destekli Musul operasyonu sürerken, Birleşmiş Milletler'den (BM) kan donduran bir açıklama geldi. 
Reuters'ın haberine göre, BM insan hakları yetkilileri, terör örgütü IŞİD'in Musul'un köylerinden en az 550 aileyi kent merkezine götürdüğünü açıkladı. 
Yetkililer, kentteki IŞİD mensuplarının bulunduğu bölgelere götürülen bu ailelerin canlı kalkan olarak kullanıldığının düşünüldüğünü belirtti. 
BM sözcüsü Ravina Shamdasani, bölgeden gelen ve "kanıtlarla desteklenen" bir bilgiye dayanarak, IŞİD'in bir köyde 40 sivili öldürdüğüne dair bir haberi de soruşturduklarını söyledi.

21 Eki 2016 - 16:06 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber