Kalpsiz manken!

ABD’de ‘viral kardiyomiyopati’ teşhisi konulduktan sonra yapay bir kalp takmak zorunda kalan 26 yaşındaki Andrew Jones adlı model, sosyal medya fenomeni haline geldi

YANINDA hayatta kalmasını sağlayan bir cihaz gezdirmek zorunda olan Jones, spora bağlılığı ve sosyal medya üzerinden paylaştığı fotoğraflarla kendisine geniş bir hayran kitlesi edindi. Yara izlerini ya da yapay kalbine giden tüpleri göstermekten çekinmeyen genç model, şu an spor giyim markaları için mankenlik yapıyor. ‘Kalpsiz model’ olarak adlandırılan Jones, “Yarın hiç birimiz için garanti değil, benim durumumdaki biri için çok çok daha az garanti. Spor benim tutkum” diye konuştu.

03 Ağu 2016 - 09:20 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber