Kadın polise kan donduran saldırı

İngiltere'nin Basingstoke kasabasında Craig Radbourne (25) isimli bir kişinin, sarhoş olduğu ve çevresine rahatsızlık verdiği gerekçesiyle kendisini gözaltına alan kadın polis memuru Kerry Lawrence’a saldırdığı anın görüntüleri ortaya çıktı

İNGİLTERE'NİN

Basingstoke kasabasında Craig Radbourne (25) isimli bir kişinin, sarhoş olduğu ve çevresine rahatsızlık verdiği gerekçesiyle kendisini gözaltına alan kadın polis memuru Kerry Lawrence’a saldırdığı anın görüntüleri ortaya çıktı. Kan donduran saldırı, Lawrence’ın üniformasının üzerindeki kamera sayesinde saniye saniye görüntülendi.

Yayımlanan videoda bir polis aracının arka koltuğunda elleri kelepçeli bir şekilde oturan Radbourne’un önce gözaltına alınmaya itiraz ettiği sonra da aniden Lawrence’a saldırıp kadının kafasını kaldırıma vurmaya başladığı görülüyor.

Winchester Kraliyet Mahkemesi’nde konuyla ilgili görülen davada Radbourne saldırı suçlamasını kabul etti ve üç yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Olayda ağır yaralanan Lawrence’ın tamamen iyileştiği ve görevinin başına döndüğü belirtilirken, videoyu izleyen yüzlerce kişi sosyal medyada Radbourne’un aldığı cezanın “yetersiz” olduğunu düşündüklerini belirtti.

21 Şub 2015 - 21:41 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber