Justin Bieber yine gözaltına alındı

Kanadalı pop şarkıcısı Justin Bieber, geçen hafta tutuklanıp kefaletle serbest bırakılmasının ardından bu kez Toronto'da gözaltına alındı

KANADA'NIN Toronto kentinde akşam saatlerinde gerçekleşen gözaltı  olayında polise ifade veren Justin Bieber, 10 Mart'ta hakim karşısına çıkacak. Bieber'ın avukatı ve polis kaynaklarının verdiği bilgiye göre, ünlü  şarkıcı, 30 Aralık 2013'te Toronto'da 6 arkadaşıyla kiraladıkları limuzinin  sürücüsünü darbetmek ve tacizde bulunmakla suçlanıyor. 30 Aralık gecesi Peter ve  Adelaide Caddesi'nin olduğu bölgeden bir limuzine binen Bieber ve arkadaşlarının,  araçta sürücünün kafasına defalarca vurdukları, sürücünün durup polisi aradığı  sırada da kaçtıkları iddia ediliyor. Ünlü pop yıldızının getirildiği Toronto'daki polis merkezinin etrafı,  bir anda basın mensupları ve hayranları ile dolarken, Justin Bieber ifadesinin  alınmasının ardından serbest buırakıldı. İzdiham nedeniyle arka kapıdan çıkarılan  Bieber, 10 Mart'ta Old City Hall'daki mahkemede hakim karşısına çıkacak. Justin Bieber'ın avukatı Howard Weitzman, yaptığı açıklamada,  müvekkilinin masum ve olayın da düşük seviyeli bir suç olduğunu belirtti.  Weitzman, dosya mahkemeye intikal ettiği için yorum yapmak istemediğini kaydetti. Ünlü şarkıcı, yakın zamanda da Miami'de gözaltına alınıp, hakim  karşısına çıkmış ve tutuklandıktan sonra kefaletle serbest bırakılmıştı.

30 Oca 2014 - 09:30 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber