İsrail polisi, Mescid-i Aksa’da müdahale etti

İsrail polisi, Mescidi-i Aksa kapılarındaki elektronik detektörlerin ve kameraların kaldırılmasını kutlayan Filistinlilere ses bombaları ve biber gazlarıyla müdahale ettiği, olayda 113 kişinin yaralandığı bildirildi

İSRAİL polisi, Mescidi-i Aksa girişlerindeki elektronik detektörlerin ve kameraların kaldırılarak bütün kapıların açılmasını kutlayan Filistinlilere müdahale etti. Görgü tanıkları, İsrail güçlerine ait takviye kuvvetlerinin Mescid-i Aksa’ya ulaştıklarını ve birçok yaralanmaya yol açan ses bombaları ve biber gazıyla ibadet edenlere saldırdıklarını belirtti.
İsrail güçleri ve Filistinliler arasında çıkan arbedenin Mescid-i Aksa avlusuna kadar yayıldığı ve caminin çatısına keskin nişancılar konuşlandırıldığı bildirildi.
Filistin Kızılay Derneği (PRCS) tarafından yapılan açıklamada, işgalci güçlerin müdahaleleri sırasında Mescid-i Aksa’nın Hutta ve El Esbat kapılarında 113 kişinin yaralandığı ifade edildi.

27 Tem 2017 - 23:22 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber