İki yaşında aşırı dozdan öldü

İngiltere'de iki yaşında bir kız çocuğu, uyuşturucu bağımlısı anne ve babasının yanlışlıkla Tom ve Jerry'li bardağına koyduğu uyuşturucuyu içince aşırı dozdan yaşamını yitirdi

SÖZ konusu olay, 5 Mart 2014 günü gerçekleşti. 41 yaşındaki Barry Jones ise 29 yaşındaki Michelle King çifti, iki yaşındaki kızları Sophie Jones'un üzerinde çizgi kahramanların resimleri bulunan bardağına eroin muadili metadon koydu. Yanlışlıkla bunu içen minik Sophie'nin cansız bedeni bulundu.

Sophie'nin annesi King suçunu itiraf etti ancak suçlamayı kabul etmeyen babası Jones'un yargılanmasına devam ediliyor.

Olayı inceleyen savcılar ise King'in sadece uyuşturucu kullanmakla kalmayıp başkalarına da sattığını, minik kızının bardağını ve evdeki başka meyve suyu şişelerini de uyuşturucu muhafaza etmek için kullandığını tespit etti. Çiftin evlerinin arka bahçesinde ise 176 mililitre kadar metadon bulundu. Uzmanlar, 5 mililitrelik metadonun bir çocuğu öldürmek için yeterli olduğunu belirtti. Polis ayrıca, üzerinde kokain izleri bulunan iki oyuncak bebek de tespit etti.

#

21 Eki 2014 - 13:24 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber