'İçime şeytan girdi' deyip cinsel organını kesti

Liberya'da son günlerin en ilginç olaylarından biri yaşandı. 47 yaşındaki bir adam, geçtiğimiz hafta şeytani güçlerin etkisine girdiğini söyleyerek cinsel organını kesti

BAŞKENT Monravia'da yayın yapan Liberian Observer gazetesinin haberine göre; adının Napoleon Diggs olduğu belirtilen 47 yaşındaki bir adam, geçtiğimiz hafta sonu cinsel organını kesti.

Konuya ilişkin Liberya haber ajansına bilgi veren bir kişinin anlatımına göre; Diggs, sürekli cinsel organının küçüklüğünden şikâyet ediyordu ve bu yüzden geçmişte birçok güzel ilişkisinin sona erdiğini söylüyordu.  

Bir başka anlatımda ise Lango Town'da yaşayan Diggs'in, 18 yaşındaki bir kız ile yeni başladığı bir ilişkinin cinsel organının büyüklüğü nedeniyle sona erdiği öne sürüldü.

 

Olayın yaşandığı Kakata kasabasında polis, soruşturma başlatırken, Diggs'in de ifadesine başvurdu.

Habere göre; polis sorgusunda Diggs acı içinde, cinsel organını "şeytani güçlerin etkisi altında" kestiğini söylerken, "Ben bittim. Onlar beni yendi ve kurtulamıyorum" dedi.

Diggs'in C. H. Rennie Memorial Hastanesi'nde tedavi altına alındığı belirtildi.

08 Şub 2016 - 12:33 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber