Güzellik kraliçesi idamla yargılanıyor

Kolombiyalı model tatil için gittiği Çin'de uyuşturucuyla yakalandı. Güzel model ölüm cezasıyla yargılanıyor

KOLOMBİYALI

model Juliana Lopez, tatil için gittiği Çin'de bilgisayarıyla ülkeye uyuşturucu sokma suçundan yakalandı. 22 yaşındaki güzellik yarışması birincisi, ömür boyu hapis veya idam cezası ile yargılanacak.

Miss World Medellin yarışmasına katılacak olan Lopez, şu an hapiste. Uluslararası yetkilileri harekete geçiren aile, kızlarına yardım etmeye çalışıyor.

Kızlarıyla iletişimleri kesilen aile, Kolombiya'nın Çin Büyükelçiliği'ne ulaştıktan sonra kızlarının yerini tespit etmeyi başardı.

İyi bir genç kız ve öğrenci olduğu söylenen Lopez'in Çin'e ülkesinde satmak için kıyafet ve hediyelik eşya almaya gittiği belirtildi.

30 Tem 2015 - 16:49 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber