Günde 43 bin kez tecavüze uğradı!

İnsan kaçakçılığı mağduru Meksikalı genç kız, 4 yıl boyunca günde en az 30 erkekle ilişkiye zorlandığını ve toplamda 43 bin kez tecavüze uğradığını tahmin ettiğini söyledi

MEKSİKALI Karla Jacinto, günde en az 30 erkekle birlikte olmaya zorlandığını belirtti. Genç kızın tahminine göre 43 bin erkekle ilişkiye girdi.  
Karla , Meksika'nın en büyük şehirlerinden biri olan Guadalajara'ya götürüldü ve bir fahişe olarak çalışmaya zorlandı.İnsan kaçakçıları tarafından 12 yaşındayken alıkonan genç kız, işlevsiz ailesinin hediye ve paralarla ödüllendirildiğini söyledi.
Karla Jacinto, 2008 yılında insan kaçakçılarına yönelik bir operasyonda kurtarıldı. 
Şimdilerde 24 yaşında olan Karla'yı, kendisinde derin yaralar açan cinsel tacizler ve üzücü anıları yıllar geçtikten sonra bir insan hakları aktivisti haline getirdi.  
Jacinto şimdi dünyayı gezerek diğer seks kölelerine yardım ve tavsiyelerde bulunuyor. Hatta genç kız konuyu tartışmak üzere Vatikan'da Papa Francis'le bile buluştu. 
Meksika'daki insan kaçaklığı krizine karşı farkındalık yaratmak için çalışan Jacinto; “Beni 12 yaşında fuhuşa sürüklediler. Beni sopalarla, kablolarla, zincirlerle döverlerdi. Ağladığım için bana gülerlerdi. Ben de bana ne yaptıklarını görmemek için gözlerimi kapatmak zorunda kalırdım" diye konuştu.  
Meksika’da her yıl yaklaşık 20 bin kadının insan kaçakçılarının ağına düştüğü tahmin ediliyor.

04 Ara 2016 - 16:00 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber