“Günde 30 erkeğin tecavüzüne uğradım”

Meksika’da insan tacirlerinin yarattığı dehşeti anlattıklarıyla gözler önüne seren Karla Jacinto şimdi mağdur genç kızlar için savaş veriyor

İNSAN tacirleri onu bir seks kölesi haline getirdiğinde henüz 12 yaşındaydı. Bir metro istasyonunda arkadaşlarını bekleyen Karla insan tacirleri tarafından alıkonuldu. 4 yıl boyunca korkunç bir hayat yaşayan genç kız haftanın yedi günü durmaksızın tecavüze uğradı.

YAKLAŞIK 43 BİN TECAVÜZ
Hayat kadını olarak çalıştırılan Karla Jacinto insan tacirleriyle geçirdiği ilk gün isteği dışında sekse zorlandı ve bu dört yıl boyunca sürdü. Günde en az 30 kişiyle ilişkiye zorlanan Karla yaklaşık 43 bin ayrı tecavüz vakası yaşadı. İnsan kaçakçılarından kurtarıldığı 2008 yılında Karla 16 yaşındaydı.
Yaşadığı kabusu ailelerin ve genç kızların çok dikkatli olması amacıyla ilk kez CNN International kanalına anlatan Karla binlerce kızın hayatının bu şekilde yok edildiğini söylüyor.
İnsan tacirleriyle kaldığı eve her hafta yeni kızların getirildiğni anlatan Karla satıcısının yapması gereken şeylere onu zorladığını ifade ediyor.

"BANA GÜLÜYORLARDI"
Birlikte olduğu adamların bir kısmının kendisine güldüğünü söyleyen Karla yaşadığı kabusu şu sözlerle anlatıyor
“Bana gülüyorlardı. Çünkü ben sürekli ağlıyordum. Gözlerimi kapatıp bu adamın bana yaptığı şeyi görmemeye çalışıyordum. Böylece hiçbir şey hissetmiyordum”
Karla Jacinto’nun artık tek amacı yaşadıklarını tüm dünya ile paylaşıp aynı durumda olan genç kızları kurtarabilmek ve bu tuzaklardan onları koruyabilmek. İşte bu sebeple tüm dünyayı dolaşarak deneyimlerini anlatıyor.

05 Ara 2016 - 14:23 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber