Genç kızlara ilginç tavsiye

İngiliz fizikçi ve evrenbilimci Stephen Hawking, hologramla katıldığı bir etkinlikte One Direction grubuyla ilgili sorulan soruları yanıtladı

ALS

hastası olan İngiliz fizikçi ve evrenbilimci Stephen Hawking, ilk kez 3 boyutlu teknolojiye başvurdu ve Avustralya’daki Sydney Opera Evi’nde düzenlenen bir etkinliğe katıldı. Cambridge Üniversitesi’ndeki ofisinden gerçek zamanlı olarak dinleyicileriyle buluşan ve hastalığından evrenin gizemlerine kadar çeşitli konularda konuşan Hawking, One Direction’ın sevilen üyesi Zayn Malik’in gruptan ayrılması konusunda ise ‘hâlâ bir umut olabileceğini’ savundu. Hawking’e konuşmasının ardından şöyle bir soru geldi: “Zayn’ın One Direction’ı bırakması ve dünya genelindeki milyonlarca genç kızın kalbini kırmasının kozmolojik etkileri nelerdir?”

PARALEL EVRENDE HER ŞEY MÜMKÜN

Ünlü fizikçinin bu ilginç soruya verdiği cevap ise şöyle oldu: “Sonunda ‘önem arz eden’ bir soru geldi. Kalbi kırık kızlara tavsiyem şudur: Kuramsal fizik çalışmalarını yakından takip etsinler. Çünkü bir gün birden fazla evren olduğuna dair bir kanıt yakalayabiliriz. Böylece kendi yaşadığımız evrenin dışında başka bir evren olduğu ihtimali imkânsızlıktan çıkar. Ve o başka evrende Zayn hala One Direction üyesi olabilir.”

ZAYN MALİK’LE BU DÜNYADA OLMAZSA BAŞKA DÜNYADA…

‘Bilimsel açıklamasını’ bir adım ileriye götüren Hawking, kızlara kalplerinden geçenin o kadar da imkansız olmadığının sinyalini verdi: “Zayn yüzünden kalbi kırılan bu kızlardan biri paralel evrende Zayn’la evli ve mutlu olduğunu da hayal edebilir.” (Sputnik)

28 Nis 2015 - 15:20 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber