Genç kadına tacizci dayağı

İngiltere’de geçen haftasonu kutlanan Notting Hill karnavalı sırasında bir tacizcinin kendisine tepki veren bir kadını döverek tanınmaz hale getirdiği ortaya çıktı

KARNAVALDA kalabalıktan yararlanıp kalçalarına dokunan bir adama tepki gösterdiğini belirten Mary Brandon, adamın utanıp uzaklaşmak yerine kendisine yumruk atmaya başladığını açıkladı. Aldığı yaraları gösteren bir fotoğrafı Facebook sayfasında paylaşan Brandon “Bu fotoğrafı kadınlara bu şekilde davranılmasının kabul edilemez olduğunu göstermek için paylaşıyorum” dedi. Aldığı yaralar nedeniye hastanede 9 saat tedavi gördüğünü belirten  Brandon “Bir kadına bu şekilde davranabileceğini düşünenler gelecek yıl karnavaldan uzak durmalı. Bazı arkadaşlarım  benim başıma gelenlerden sonra tacize uğrarlarsa hiç birşey yapmayacaklarını söylüyor. Ancak ben her zaman böyle davranmanın yanlarına kar kalacağını düşünen zavallılara karşı dik duracağım. Gerekirse bir kez daha dayak yemekten korkmuyorum” dedi. İngiliz polisi Brandon’a saldıran kişiyi bulabilmek için soruşturma başlattıklarını açıkladı.

28 Ağu 2014 - 15:35 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber