Gece kulübüne molotoflu saldırı

Mısır'ın başkenti Kahire'de bir gece kulübüne yapılan molotof kokteylli saldırıda 16 kişi hayatını kaybetti

MISIR'IN başkenti Kahire'de bir otelin içinde yer alan gece kulübüne düzenlenen molotof kokteylli saldırıda 16 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı. Yetkililer, daha önce ölü sayısını 18 olarak duyurmuştu.

Gece kulübünün, otelin bodrum katında olduğu ve kaçış rotasının bulunmadığı belirtildi. Molotoflu saldırının kurbanlarının yanarak veya dumandan zehirlenerek yaşamlarını yitirdiği kaydedildi.

Reuters'ta yer alan habere göre, ismini vermek istemeyen bir güvenlik yetkilisi, Aguza bölgesinde yer alan kulübe saldırıyı düzenleyen kişinin, restoranın işten çıkardığı eski bir elemanı olduğunu açıkladı. Russia Today ise saldırıyı birden fazla kişinin düzenlediğini aktardı. Cairo Post'un haberine göre, saldırıyı maskeli üç kişi düzenledi.

04 Ara 2015 - 11:47 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber