FEMEN kadınlarından 2 lidere protesto şoku

Çıplak eylemleriyle tanınan Ukraynalı FEMEN grubu, bu kez Belarus ve Ukrayna liderlerinin bir araya geldiği törende soyundu

BELARUS Devlet Başkanı Aleksandr Lukaşenko'nun Ukrayna'nın başkenti Kiev'e yaptığı resmi ziyaret, FEMEN eylemine sahne oldu.

Ukrayna ve Belarus liderleri Aleksandr Lukaşenko ile Petro Poroşenko'nun katılımıyla ikili anlaşmaların imzalandığı sırada bir FEMEN eylemcisi, yarı çıplak halde kameraların karşısına geçti. Güvenlik güçlerinin hemen etkisiz hale getirdiği aktivist, “Yaşasın Belarus” diye başırdı.

FEMEN'den yapılan açıklamada, grubun üyelerinin 2011 yılında Belarus'da Lukaşenko'yu protesto ettikleri sırada gizli servis KGB tarafından gözaltına alınarak, kötü muameleye maruz kaldıktan sonra çıplak halde ormanda bırakıldıkları hatırlatıldı.

22 Tem 2017 - 14:18 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber