Efsane'nin ailesi şokta!

Efsane pilotla ilgili yaşanan skandal ailde şok etkisi yarattı

KAYAKyaparken başını çarpan Formula 1 pilotu Schumacher, ikinci ameliyatın ardından hayatta kalma mücadelesini sürdürürken, bir gazetecinin din adamı kılığına girerek Schumi'nin odasına sızmaya çalışması efsanenin ailesini ve doktorlarını şoke etti.

Fransa  Alpleri’ndeki Meribel’de pazar sabahı oğluyla beraber kayak yaparken düşerek başını kayalıklara çarpan Formula 1 pilotu Michael Schumacher’ önceki akşam ikinci kez ameliyata alındı ancak hayati tehlikesi devam ediyor. Doktorları, Grenoble kentindeki hastanede suni komada tutulan ünlü yarışçının durumunun daha fazla kontrol altına alındığına dair işaretler olduğunu açıkladı. Dr. Jean-Francois Payen, “Schumacher’in sağlığının nereye gideceğini söylemek zor. Ameliyatla biraz zaman kazandık, ama durumunu sürekli takip ediyoruz” dedi. Doktorlar, kaskı sayesinde ölümden döndüğünü belirttikleri Schumacher’in beyin ile kafatası arasında biriken kanı boşaltmıştı. Alman basınına göre, çarpışmanın şiddetiyle ünlü yarışçının başındaki kask üç parçaya ayrıldı.

Öte yandan dün düzenlenen basın toplantısının ardından, Schumacher'in kaldığı hastane bir medyaskandalına sahne olduğu ortaya çıktı. Eurosport'un Alman Die Welt gazetesinden aktardığına göre, kimliği açıklanmayan bir gazeteci din adamı kılığında Schumacher'in yattığı odaya sızmaya çalıştı. Schumacher'in menajeri Sabine Kehm, gazetecinin durumunun fark edildiğini ve hızla hastaneden dışarı çıkarıldığını belirterek, durumun kendilerini ve aileyi şoke ettiğini vurguladı. Kehm, "Böyle bir şey yaşanacağını hayal bile edemezdim" dedi. Schumacher'in yakın arkadaşı ve beyin cerrahı Gerard Saillant ise gazetecilerden doktorlara birebir röportaj için baskı yapmamalarını istedi.

'BİR ŞEY GİZLEMİYORUZ'

Saillant, Schumacher'in eşine göndermeyle, "Corinna adına sizden bize baskı yapmamanızı istiyorum. Ne bize ne aileye... Doktorları rahat bırakıp işlerini yapmalarını sağlayarak Schumacher'in bu zor savaşı atlatması için elinizden gelenin en iyisini yapmış olursunuz. Sizden bir şey gizlemiyoruz" dedi.

01 Oca 2014 - 13:11 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber