Dünyanın en tuhaf çifti

İngiltere’de geçen yıl evlenen bir çift 462 günde 500 farklı kişiyle seks yaptı. Tuhaf çift bu durumun hayatlarına renk kattığını savunuyor

YAKLAŞIK bir buçuk yıllık evli olan Sarah ve David Rose çifti belki de dünyanın en sıradışı çiftlerinden biri. Birbirlerine deli gibi aşık olduklarını söyleyen Rose çifti farklı kişilerle seks yapmanın oldukça doğal olduğunu ve evliliklerini sıkıcı olmaktan kurtardığını düşünüyor.

The Sun gazetesinde yer alan habere göre 41 yaşındaki Sarah ve 49 yaşındaki David’ göre evliliklerinin güçlü olmasının sebebi "eş değiştirme" alışkanlıkları.

İlk eşinden 2 yetişkin çocuğu bulunan Sarah kocası David’den önce böyle bir şey yapmadığını hatta ilk başta oldukça korktuğunu anlatıyor. Eşiyle birlikte eş değiştirme kulübüne üye olan Sarah evlendiği günden bu yana 500 erkekle kocasının onayıyla seks yapmış, aynı şekilde David de…

İlk başlarda biraz eşini kıskandığını söyleyen Sarah daha sonra asla seks yaptıkları kişiye karşı bir his duymadıklarına kanaat getirince kocasını kıskanmaktan vazgeçmiş.

David Rose ise  eş değiştirme kulübünde eşiyle birlikte olmak için 20 erkeğin sırada beklediğini görmenin kendisine mutluluk verdiğini anlatıyor.

22 Eki 2014 - 15:51 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber