Dünyaca ünlü kahve zinciri tepki çekti

Dünyaca ünlü bir kahve zincirinin Suudi Arabistan'daki bir şubesinde, aileler ve bekarları ayıran duvarın yıkılmasının ardından cama 'Kadınlar giremez' yazısı asıldı

MERKEZİABD’de bulunan dünyaca ünlü bir kahve zincirinin Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da bulunan bir şubesinde, aileler ve bekarları ayıran duvarın yıkılmasının ardından cama, ‘Kadınlar giremez, lütfen sipariş vermeleri için şoförlerinizi gönderin, teşekkürler’ yazısı asıldı. Sosyal medyada çok sayıda kullanıcı tarafından paylaşılan olayı, ‘Manar M’ adlı kullanıcı ortaya çıkardı.

CNN’in haberine göre, Manar M’nin Twitter hesabından, Riyad’daki dükkan kadın olduğum için bana hizmet etmeyi reddetti ve benden, sipariş vermesi için bir erkeği göndermemi istedi” paylaşımında bulunmasının ardından olay Twitter ve Facebook’ta yayıldı.

Firmadan CNN’e yapılan açıklamada ise firmanın Suudi Arabistan’ın ‘geleneklerine’ uygun hareket ettiği belirtildi.

09 Şub 2016 - 19:12 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber