Doktorlardan iyimser haber geldi

Ünlü pilotla ilgili ilk iyimser haber geldi

ALMANYA'NIN en çok satan gazetesi Bild’e göre kaza yaptığı günden bu yana ilk kez doktorların ünlü Formula 1 pilotu Michael Schumacher ile ilgili umutları arttı. Hayranları, ailesi 9 gündür bu haberi bekliyordu.

Habere göre Fransa Alpleri’nde kayak yaparken başından ağır yaralanan Michael Schumacher’in hayatta kalabileceğine yönelik beklentiler yükseldi. Grenoble Üniversitesi Hastanesi’nde yapay komada tutulan Schumacher’in sağlık durumuyla ilgili olarak dün yerel saatle 15.01’de bir açıklama yapıldı. Durumu ‘istikrarlı’ olarak tanımlanırken cümle şöyle devam etti: “Schumacher’in klinik durumu istikrarlı görülüyor ve sürekli bir şekilde takip altında tutuluyor.”

Bild’e göre bu ‘kuru sözlerin’ ardında Schumacher’in ailesi ve dostları için çok anlamlıydı. Ünlü pilotu tedavi eden ekibin başı Profesör Jean-François Payen, ilk kez Michael Schumacher’in akut bir yaşam tehlikesi olmadığına dair umut veriyordu.

AMA SORU İŞARETLERİ SÜRÜYOR...

Ünlü Formula 1 pilotunun mücadeleyi kazanıp kazanmayacağı henüz belli değil.
Bild’e göre Schumi geçen hafta biri pazartesi, diğeri cuma olmak üzere iki kez ölümün eşiğinden döndü.  Cuma günü çekilen beyin MR’ı ‘felaket’ bir görüntü ortaya çıkardı.Ancak hafta sonunda yeni bir tedavinin denenmesi ve durumunun istikrar kazanması umutları beraberinde getirdi.

07 Oca 2014 - 12:50 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber