Dev Gemi Dik Konuma Getirildi

İtalya’nın Giglio Adası’nda 2012 yılında karaya oturan ve yan yatan Costa Concordia gemisinin dik konuma getirilmesi ve sonrasında çekilen görüntüleri yayınlandı. 2012 yılında Giglio Adası yakınlarında yan yatan ve 32 kişinin hayatını...

İtalya’nın Giglio Adası’nda 2012 yılında karaya oturan ve yan yatan Costa Concordia gemisinin dik konuma getirilmesi ve sonrasında çekilen görüntüleri yayınlandı.
2012 yılında Giglio Adası yakınlarında yan yatan ve 32 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan Costa Concordia’nın dik konuma getirilmesi sonrası dalgıç polisler tarafından çekilen görüntüleri yayınlandı. İtalyan polisinin yayınladığı görüntülerde 114 bin 500 tonluk geminin batan kısmındaki tüm odalar ve bölümler net bir şekilde görüldü. Görüntülerde geminin mobilyalarının ve birçok iç dekorunun su altında kalmasına rağmen bozulmadan durduğu görüldü. Dalgıç polisler kayıt sırasında birçok yolcunun kişisel eşyalarına da rastladı.
Costa Concordia gemisi 12 Ocak 2012 yılında Giglio Adası yakınlarında karaya oturması sonrası yan yatmıştı ve kazada 32 kişi hayatını kaybetmişti.
(İHA)

#

04 Tem 2014 - 16:16 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber