DEAŞ 3 bombalı araçla saldırdı

DEAŞ üyesi iki intihar eylemcisinin eski emniyet binasını ele geçirmesinin ardından bölgede güvenlik güçleri ile teröristler arasında çatışma çıktı

IRAK'INKerkük kentinde, terör örgütü DEAŞ üyesi iki  intihar eylemcisinin eski emniyet binasını ele geçirdiği ve bunun üzerine  güvenlik güçleriyle teröristler arasında çatışma çıktığı bildirildi.  
Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, gece  yarısı saldırıya geçen DEAŞ'ın Kerkük'teki "uyuyan hücreleri" bombalı üç araçla  farklı semtlerde eylemler gerçekleştirdi. 
 Terör örgütüne bağlı iki intihar eylemcisi ise ellerindeki kanas  tüfekleriyle eski emniyet binasını ele geçirdi. Daha sonra bölgede güvenlik  güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışma sürüyor. 
 Bombalı saldırı ve çatışmalarda ölen ya da yaralanan olup olmadığına  ilişkin henüz herhangi bir açıklama yapılmadı. 
 Kent sakinlerinin güvenliğinin sağlanması için gece başlatılan sokağa  çıkma yasağı ise devam ediyor.

21 Eki 2016 - 10:04 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber