Çocuklarımız ne kadar güvende

ABD’de yaşayan Joey adlı bir vatandaşın gönüllü olarak gerçekleştirdiği sosyal deney, küçük çocukların güvende olmadıklarını ve tanımadıkları kişilerle birlikte gitmekte tereddüt etmediklerini gözler önüne serdi

Sosyal

medya ağı Youtube’da JoeySlads isimli bir kullanıcı, yaptığı sosyal deneyle çocukların güvende olmadığını gözler önüne serdi. Gerçekleştirdiği deneyi kamera ile kaydeden Joey, ABD’de küçük köpeği ile birlikte bir parka giderek önce aileler ile kısa bir konuşma gerçekleştiriyor. Ailelere çocuklarına tanımadıkları kişiler ile konuşmamaları uyarısını hangi sıklıkla yaptıklarını soran Joey, ebeveynlerden kısa bir sosyal araştırma yapmak için izin istiyor. Ailelere çocuklarının kendisi ile gelip gelmeyeceğini soran Joey, aldığı cevabın ardından deneyine başlıyor.

Küçük köpeği ile çocuklara yaklaşarak kısa bir süre sohbet eden Joey, çocuklara daha fazla köpek göstermek istediğini söyleyerek, videoda yer alan tüm çocukları elinden tutarak parktan uzaklaşıyor. Deneyin başında çocuklarının Joey ile gitmeyeceğini söyleyen aileler ise tüm bu anları şaşkınlıkla izliyor.

05 May 2015 - 13:10 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber