Büyük isyan çıktı! 174 mahkum hapisten kaçtı

Haiti'nin kuzeyinde bulunan Arcahie Cezaevi'nde çıkan isyan nedeniyle mahkumlardan 174'ü, gasp ettikleri silahlarla kaldıkları hücrelerden kaçmayı başardı

HAİTİ'DE bir cezaevinde isyan çıktı. 174 mahkumu cezaevinden kaçtı. Mahkumlarla güvenlik görevlileri arasında çıkan silahlı çatışma sonucu bir güvenlik görevlisi ile duvardan başüstüne yere düşen bir mahkumun öldüğü belirtildi. Matthew Kasrgası'nda yaklaşık 900 kişinin yaşamını yitirdiği Haiti'deki Arcahie cezaevinde  isyan çıktı. İsyancı  mahkumlardan 174'ü, gasp ettikleri silahlarla kaldıkları hücrelerden kaçmayı başardı. Haiti polisinin yolları kesip araçları arayarak kaçan mahkumları yakalamaya çalıştığı belirtilirken cezaevinden kaçan mahkumlarla güvenlik görevlileri arasında çıkan silahlı çatışma sonucu bir güvenlik görevlisi ile duvardan başüstüne yere düşen bir mahkumun öldüğü açıklandı.

23 Eki 2016 - 11:16 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber