Bir haftada ikinci patlama! Ölü ve yaralılar var

Lahor kentinde bir çarşıda meydana gelen patlamada en az yedi can kaybı var, sekiz kişinin yaralandığı bildiriliyor

PAKİSTAN'IN kuzeydoğusunda yer alan Lahor kentinde bir patlama meydana geldi. Kurtarma görevlileri, çarşıda gerçekleşen patlamanın en az yedi kişinin ölümüne yol açtığını aktarıyor. Yaralı sekiz kişi ise hastanelere taşındı. Yerel televizyon Geo News, bir jeneratörün infilak etmesi sonucu patlamanın gerçekleştiğini bildiriyor ancak patlamaların nedeniyle ilgili henüz resmi bir açıklama yok. Pakistan son günlerde bir şiddet sarmalında. Ülkede geçen hafta bir Sufi türbesinde düzenlenen intihar saldırısında 80 insan can verdi. Çarseda kentinde mahkeme binasını hedef alan saldırıda ölenlerin sayısı 5 oldu. Lahor'da ise Şubat ayı ortasında bir intihar saldırısı düzenlenmiş ve en az 10 kişi yaşamını yitirmişti. Eczacıların protestosunu hedefleyen saldırıda, gösteri yapan kalabalığın ortasında bomba patlamıştı. Lahor'da geçen yıl Paskalya Bayramı kutlamalarında bir parkta düzenlenen bombalı saldırıda ise 70'den fazla insan ölmüştü.

23 Şub 2017 - 10:49 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber