Bina çöktü: 9 ölü

Hindistan’da bulunan 3 katlı bir binanın çökmesi, 9 kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu

Hindistan’ın Maharaştra eyaletindeki Thane kentinde bulunan 3 katlı bir bina henüz belirlenemeyen bir nedenle çöktü. Yetkililer, olayda 9 kişinin hayatını kaybettiğini bildirdi. Dün gece saatlerinde çöken binanın enkazından kurtarılan 11 kişinin tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldığını kaydeden yetkililer, bazı vatandaşlardan halen haber alınamadığını belirtti. Hindistanlı yetkililer, binanın bölgede etkili olan sağanak yağışlar nedeniyle çökmüş olabileceğini ifade etti.

Yetkililer, 1972 yılında inşa edilen binada yaşayanlara daha önce de yıkılma tehlikesine karşı binayı terk etmeleri uyarısı yapıldığını bildirdi.

29 Tem 2015 - 16:08 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber