Bakan hayatını kaybetti

Meksika Kültür Bakanı Rafael Tovar y de Teresa, 62 yaşında hayatını kaybetti

MEKSİKA Kültür Bakanlığından yapılan açıklamada, perşembe günü muayene için hastaneye kaldırılan bakanın yaşamını yitirdiği belirtildi. Devlet Başkanı Pena Nieto, Tovar için başsağlığı dileklerini Twitter hesabı üzerinden paylaştı
Mesajında Tovar'ı "tutuklu ve yorulmak nedir bilmez bir Meksika kültürü destekçisi" olarak niteleyen Nieto, "Seni özleyeceğiz, Rafa" ifadesini kullandı. Nieto, Tovar'ı Meksika kabinesinde ilk defa yer alan kültür bakanlığıpozisyonuna Aralık 2015'te atamıştı. Tovar, daha önce Ulusal Kültür ve Sanatlar Konseyi Başkanlığı görevini yürütüyordu.

10 Ara 2016 - 20:54 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber