Aynı otelde ikinci ölüm vakası

Türk Hava Yolları'nın dün yapılan İstanbul-New York seferinde görev yapan kabin memuru Eda Özdemir, yatı sefer görevi için kaldığı otelde ölü bulundu

GEÇTİĞİMİZ Nisan ayında da aynı otelde yatı sefer görevi için kalan Cumhur Özmen de intihar ederek yaşamına son vermişti.
Kabin Memuru Eda Özdemir'in otel odasında ölü bulunması olayının ardından Türk Hava Yolları bir açıklama yaptı. Türk Hava Yolları Basın Müşavirliği tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi: "Türk Hava Yolları Kabin Memuru E.Ö yatı seferi için bulunduğu New York'ta otel odasında ölü bulundu. Konuyla ilgili henüz detaylı bilgi mevcut değildir. Cenazesi şu anda New York'ta yapılacak otopsi sonrası detaylı bilgi belli olacak. E.Ö 31 yaşında, 8 yıldır kabin memuru olarak görev yapmaktadır."
ODANIN BANYOSUNDA İNTİHAR ETMİŞTİ
Kabin Memuru Eda Özdemir'in New York Marriot Long Island Oteli'ndeki odasında ölü bulunması olayının bir benzeri geçtiğimiz Nisan ayında aynı otelde yaşanmıştı.Dönüş seferi için otelden alınma saati gelmesine rağmen aşağıya inmeyen Cumhur Özmen'in odasına kabin amiri ve sorumlu kaptan pilot gitmiş ancak kapıyı açan olmamıştı. Kapıyı çalan ekip cevap alamayınca resepsiyona haber vermiş Özmen'in banyoda asılı cesediyle karşılaşmıştı. Özmen'in intihar ettiği anlaşılmıştı.

26 Eki 2016 - 08:31 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber