Almanların yüzde 82’si rahatsız

Almanların yüzde 82’sinin Merkel hükümetinin mülteci politikasından memnun olmadığı ortaya çıktı

ALMANTNS araştırma kuruluşu, hükümetin mülteciler politikası konusunda yaptığı araştırmanın sonuçlarını kamuoyuyla paylaştı. Ankete katılanların yüzde 82’si Merkel hükümetinin mülteci politikasından memnun değil ve yeniden düzenlenmesi gerektiğini savunuyor. Araştırmaya katılanların yüzde 28’i ise Merkel’in mülteci politikasından vazgeçmesini isterken, yüzde 54’i mülteciler politikalar yeniden düzenlemeye gidilmesini talep ediyor. Ankete katılanların yüzde 15’i ise Merkel hükümetinin mülteciler politikasını yerinde bularak, hükümetin politikasını uygulamaya devam etmesi gerektiğini savundu.
2017’de yapılacak olan genel seçimlerde büyük koalisyonun devam etmesini isteyenlerin oranı yüzde 54 olurken, yüzde 41’i ise 2017’de kurulacak koalisyonun Hristiyan Demokrat Parti (CDU) ve Yeşiller arasında kurulmasını, yüzde 34’lük kesim ise koalisyonun Sosyal Demokratlar Sol Parti ve Yeşiller arasında kurulmasından yana olduklarını ifade etti.
Ankete katılanların ise yüzde 21’i Almanya için Alternatif Parti’yi (AFD) iktidarda görmek istiyor.

09 Eyl 2016 - 19:12 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber