ABD'yi şoke eden saldırı! Gece kulübünü kana buladı

ABD'de kanlı gece... 'Son dakika' gelişmeleri ajanslara peş peşe düşüyor. Ohio eyaletine bağlı Cincinnati kentinde bir gece kulübüne saldırı düzenlendi. Olayda en az bir kişi hayatını kaybederken, 14 kişi de yaralandı. Saldırının nedenine ilişkin henüz yetkili ağızlardan bir açıklama gelmiş değil.

OLAY gece yarısı 02:00 sularında Linwood semtindeki Cameo adlı gece kulübünde yaşandı. Yetkililer, saldırıda yaralananların ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldığını açıkladı. Yaralılardan bir kısmının hayati tehlikesi bulunurken, ölü sayısının artmasından endişe duyuluyor.
Polis yetkilisi Paul Neudigate, “Gece yarısı bir gece kulübünde meydana gelen korkunç bir olayın içindeyiz. Cinayet birimimiz için uzun bir gece olacak” dedi. Neudigate, olay sırasında mekânda yüzlerce insan olduğunu belirtirken, “kaotik bir olay mahalli” ifadesini kullandı.

26 Mar 2017 - 13:03 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber