AB sınır yetkililerini taşıyan uçak düştü

Reuters'ın geçtiği habere göre, Malta Havalimanı'nda askeri uçağın kalkışından saniyeler sonra düştüğü ve 5 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı

SABAH saatlerinde Malta'dan kalkan ve Avrupa Birliği sınır yetkililerini taşıyan bir uçak kalkıştan kısa bir süre sonra düştü.
Malta Luqa Havalimanı'ndan askeri personeli ile birlikte havalanan bir uçak, kalkışından çok kısa bir süre sonra pistin yakınına düştü. Düşmesinin hemen ardından alevler için kalan uçakta kaynaklardan ve görgü tanıklarından edinilen bilgiye göre 5 kişi hayatını kaybetti.
Ekiplerin kısa bir süre sonra müdahale ettiği uçak enkaza dönerken, pistin de hava trafiğine kapatıldığı ve uçuşlarda gecikmeler yaşandığı öğrenildi.
 

24 Eki 2016 - 10:47 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber