7 yaşındaki kız düşen uçaktan sağ kurtuldu

Kentucky eyaletinde küçük uçak düştü, 4 kişi öldü. Kazadan kurtulan 7 yaşındaki kız, yakındaki kente giderek uçağın düştüğünü haber verdi

ABD'NİN

Kentucky eyaletinde küçük bir uçağın düşmesi  sonucu dört kişi hayatını kaybetti.

ABD Federal Havacılık İdaresi, Piper PA-34 model küçük uçağın, motor  arızası bildirdikten sonra hava trafik kontrol görevlileriyle irtibatının  kesildiğini açıkladı.

Polis yetkilisi, kazadan sağ kurtulan 7 yaşındaki bir kızın yürüyerek  uçağın düştüğü yere yakın Lyon kentine gittiğini ve kazayı haber verdiğini  söyledi. Uçakla irtibatın kesilmesinden yarım saat sonra Lyon kenti sakinlerinden  biri, evine gelen çocuğun uçak kazası geçirdiğini söylediğini belirtti.

Uçağın enkazı, küçük kızın haber vermesinden yaklaşık iki saat sonra  Kentucky gölünün yakınlarındaki ormanlık alanda bulundu. Enkazda pilot ve üç  yolcunun cansız bedeni bulundu. Kazada hayatını kaybeden kişilerin, küçük kızla  ilişkisinin ne olduğu hakkında bilgi verilmedi.

Polis yetkilileri, kazadan ciddi bir yara almadan kurtulan kızın  hastaneye kaldırıldığını belirtti.

Florida'dan Illinois eyaletine gittiği bildirilen uçağın neden düştüğü  araştırılıyor.

03 Oca 2015 - 11:49 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber