17 saat orgazm olduktan sonra bakın ne oldu

İngiltere'de bir otel çalışanı, 17 saat aralıksız ereksiyon yaşayınca hastanelik oldu

23 yaşındaki Jason Garnett, 17 saat boyunca ereksiyon yaşayınca soluğu hastanede aldı. Sabah ereksiyonu yaşayan genç adam, penisinin ‘sakinleşmesi’ için ilk olarak koşuya çıkmak ve buz banyosu yapmak gibi çözümlere başvurdu. Ancak bunların bir işe yaramadığını görünce, ev arkadaşı tarafından hastaneye götürüldü.Doktorlar önce Jason Garnett’in penisine 24 kez iğne yaparak, kan akışını durdurmaya çalıştı. Ancak bu yöntem işe yaramadı. Bunun üzerine doktorlar, talihsiz adamın penisinden yaklaşık 1 litrelik kan çekmek zorunda kaldı.
KENDİSİNİ HASTANEDE BULDU! İngiliz The Sun gazetesine konuşan adam, “Kalıcı bir ereksiyon yüzünden kendimi hastanede bulmak, herhalde yaşadığım en utanç verici şeydi. Penisime iğneler batırdıklarını görmek korkunç bir deneyimdi. Sanki bir korku filmini yaşıyordum. Hissettiğim acıya 10 puan üzerinden 10 veririm” dedi. Yapılan müdahale sonrasında penisi normal boyutlara inen genç adam, penisinin “yer yer siyah ve mavi ” olduğunu sözlerine ekledi.

11 Eki 2014 - 10:09 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber