120 canlı kobra yılanı ele geçirildi

Vietnam'da bir otobüste 120 canlı kobranın ele geçirildiği bildirildi

TUORİ Tre gazetesinin haberine göre, Dak Nong bölgesinde bir otobüsü  durduran polis, 15 kutunun içinde 120 canlı kobrayla karşılaştı. 
İçinde 4 yolcusu olan otobüsün şoförü, polise 220 kilogram  ağırlığındaki kobraları ülkenin kuzeyindeki Vinh Phuc eyaletinden güneydeki Ho  Chi Minh kentine götürmek için işe alındığını söyledi. 
Kobraların yakındaki bir polis karakoluna götürüldüğü belirtildi. 
Ülkede insanlara zarar verecek ürünlerin toplu taşıma araçlarında  bulunmasını engelleyen yasaların olduğu biliniyor. 
Vietnam'da yılan eti en lezzetli etlerden sayılıyor. Ancak dünyanın en  zehirli yılanlarından kobralar, yasal koruma altında bulunuyor. 
Ülkede polis 2013'de bir arabada dünyanın en uzun zehirli yılanı  olarak bilinen 53 kral kobra yakalamıştı.

25 Kas 2016 - 13:22 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber