12 yıldır dağlarda yaşayan 'eşkıya' yakalandı

Niğde'de 12 yıldır dağlarda yaşayan ve 12 ayrı suçtan yaklaşık 30 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan, köy halkının 'Eşkıya' olarak tabir ettiği Hüseyin Balcı yakalandı

NİĞDEmerkez Fesleğen Köyü dağlarında yıllardır yaşayan ve yakalanamayan Hüseyin Balcı, jandarma ekiplerinin uzun süren takibi sonucu yapılan operasyonla bugün Altunhisar İlçesi ile Çiftlik İlçesi arasında bulunan arazide yakalandı. Yakalanan Hüseyin Balcı'nın  üzerinde bulunan 1 tabanca ve 1 tüfeğe ekipler el koydu.  
KARDEŞİ DE KIZ KAÇIRMIŞTI 
Hüseyin Balcı'nin kardeşi Hasan Balcı ise 27 Temmuz günü İstanbul'dan köyüne gezmeye gelen 14 yaşındaki Vildan D.'yi kaçırmış 3 günlük yapılan çalışmanın ardından kız kardeşinin evinde yatağın altında saklanırken bulunmuştu. Vildan D.'yi kaçıran Hasan Balcı da  tutuklanmıştı.

06 Ara 2016 - 11:11 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber