Diyorsa Devlet tabi ki Evet

TÜRKİYE'NİN

kuruluş felsefesi, Türk milliyetçiliği üzerinedir. Onun takipçisi ve devam ettiren her daim Milliyetçi Hareket Partisi olmuştur.

Anayasa değişikliği için 16 Nisan’da referandum gerçekleştirilecek. Bu değişiklik öncesi tüm siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları saflarını ve tavırlarını açıklamışlardır.

Ülkücü Milliyetçi Hareket'e 48 yıl ömrünü vakfetmiş Milliyetçi Hareket’in lideri Sayın Devlet Bahçeli, anayasa taslağının kabul edilmesi için referandumun başarıyla sonuçlanması adına bütün Türk milliyetçilerinin sandıkta "Evet" oyu vermesi gerektiğini ifade etmiştir.

MHP olarak bu teklifi neden desteklediğimizi ve neden "Evet" dediğimizi, milletimizin de neden "Evet" demesi gerektiğini tüm ayrıntıları ile aziz milletimizle paylaşarak desteklerini isteyeceğiz.

Son kararı elbette, egemenliğin asıl sahibi büyük Türk milletinin sarsılmaz iradesi belirleyecektir.

Türk milletinin iradesinden rahatsız olan kesimler ise insanımızın kafasını karıştırıp puslu bir ortam oluşturarak halkımızı Evet'çi Hayır'cı olarak kutuplaştırma gayretine girerek, demokrasinin olmazsa olmazı seçim ortamını fırsat görerek insanımızı ayrıştırmak için fitne ve nifak tohumu ekme yarışına girmişlerdir.

İçimize o nifak tohumları zehir olarak saçılır ve bize benzeyenler tarafından da yaygınlaştırılır.

MHP'ye içten içe duydukları nefretlerini referandum bahanesiyle kusmaya çalışan, ülküdaşlık hukukunu hiçe sayarak MHP'yi bölüp parçalamak için fitne tohumları ekenlere de hiçbir şart altında fırsat vermeyeceğiz.

Bu milletin en güçlü birleştirici çimentosu olan ülkücüler bu ayrışmaya asla izin vermeyecektir.

1 Kasım 2015 Genel Seçimleri sonrası Milliyetçi Hareket ile adeta hesaplaşma çabasına düşenler, 15 Temmuz’da o hain gece de dilleri lâl olmuştu.

Şimdi ise referandum sürecini fırsat bilerek alçakça saldırılarına yine başlamışlardır.

Memleketin her yerinden salon doldurma çabasına düşenlerin kılavuzluğunu yapanları bu hareketin öz evlatları iyi tanımakta ve bilmektedir.

Kılavuzları karga olanların akıbetleri, atalarımızın sözlerinde yerini bulmuştur.

48 yıllık dualı olan hareketimize yön ve istikamet çizmeye yeltenenlerin de akıbetlerinin geçmişte olduğu gibi bugün de bertaraf edileceğine hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Kurmak için fırsat aradığınız partinizle ve o salonlardakilerin alayını toplasanız yüzde 1 oy bile bu milletten alamayacağınız aşikârdır.

1990'lı yıllarda merhum Başbuğumuzu kurultay salonlarına sokmamak, MHP'yi ele geçirmek, davamızın haysiyetini gölgelemek için oyun içinde oyun kuranlar, şimdi kalkmışlar, Türk milliyetçisi maskesiyle algı yaratmaya çalışıyorlar.

Ülkücü Milliyetçi Hareket'in karargâhı, şerefli Üç Hilal bayrağının gölgesi, Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü Ocakları'dır.

Kutlu davamızın öz evlatları, bozkurt soylular da bu aydınlıkçı sevicilerini ve fitnecileri iyi tanımakta, niyetlerini bilmektedir.

Günü geldiğinde, gereğini de yapmak için de uygun zamanı gözlemektedir.

Milliyetçi Hareket sahipsiz değildir.

Okyanus ötesinden beslenen, kökü içerideki dış mihraklar, bedeli ne olursa olsun amaçlarına ulaşamayacaklardır.

Amacımız, devleti milletle buluşturmaktır.

Amacımız, arıza sinyalleri veren, tehlike alarmı çalan, güvenlik duvarları yarılan sistemi bir üst fazda yeniden kurmak, yeniden inşa etmektir.

"Önce ülkem ve milletim" diyen Türk siyasetinin 48 yıllık dualı hareketi MHP, bu devlet ve millet için değil elini, gövdesini taşın altına koymaya kararlıdır.

MHP olarak biz millet için Evet, Devlet için Evet, cumhuriyet için Evet, Türklüğün bekası için Evet diyoruz.

MHP, devlet ve millet varlığının güvenceye alınıp güvenli bir şekilde istiklal içinde istikbale taşınması için "Evet" diyecektir.

Bu ülke için yeminimiz var, vazgeçilmez!

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Hasan Cantürk - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Alanya Belediye Başkanlığı anketi - Alanya'nın nabzını tutuyoruz! Siz kime oy verirdiniz?
Tüm anketler

Çorum Haber