Haydar Dümen'e tuhaf soru: Şişme bebek patladı...

Posta gazetesinin fenomen Yazarı Haydar Dümen, kendisine gelen birbirinden saçma sorulara ilginç cevaplar veriyor

İŞTE o soru ve Haydar Dümen'in yanıtı:
ŞİŞME BEBEK HEMEN PATLADI
21 yaşındayım, şişme bebek aldım ama ilk denemede patladı. Çok üzgünüm, onu çok mu hırpaladım da patladı? Yardım edin.

CEVAP

Vallahi de billahi de sorun yok değerli okurum. Üzülüp depresyona girme, komplekse kapılma. Acemiydin, ilk heyecandı, elin ayağın titriyor, hava sıcak terliyordun. Aslanın yakaladığı avdan kalan ete saldırdın ve yumuldun. İştahın, enerjin çok. İrade mekanizması bitmiş. Bir yandan ter, öte yandan sık tempolu nefes şişmenin üzerine adeta kapaklanıverdin. Ne var ki imalat kandırması, çürüktü! Hevesini çöpe döktü. Suçluluğa kapılma, bir daha böyle saçmalıklara kalkma, ruhunu da hırpalama.

20 Ağu 2017 - 13:53 - Kadın


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber