Bu gampanyada hayad var

BİLADER

öndüün hökümetin altında su parası yatırılan yere vardım. Benim su parası bayaa bi birigmiş. Ordan belediyenin ora dooru bi yörüvereen dedim. Bagdım kısa kesdeg bi oolan "Emmi bu gampanyada hayad var, bi gan ver de, bi hayad gurtar" dedi. Bi çadır var orda, birki gişi de içerde gan veriyollar. "Olur emmim" dedim. Zaten taa eveli de çog gan verdim. Gari ordakınlarıla ıcıg dilleşdig. Dogdur, ıramedli Boba Salih'in biladerinin oolumuş. Adı da Memed Çetin. Gan alanların adları da Ömer Agca, Bilal Demir. Bi de gız var, adı da Tuba Melek. Bi de ikram müdürü dedigleri biri var, adı Ali Goçag. Şüferlig de yaparımış. Ganı verdigden soona ikram müdürü Ali Goçag bana bi şişede sarıca bi meyva suyuula yanda da pisgovud verdi. Bilader engi gan verme işi, saalı eyi olana çog eyi gelirimiş. Tansiyonu düzeldir, ganı tezelerimiş. Bi de benim ganın eyi olub olmadıına bagdılar, "Emmi ganın yerinde maşallah" dediler. Ben de "Endee gan hakiki Alanyalı ganı. Tabi eyi olucag" dedim. Bilader gücünüz guvatınız yerindeese siz de gan verin. Burdan Gızılay'cıların alayına da selam yollaayom.

Benden böönlüg bu gadar. Hadi galın saalıcaala.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Amat Bilir - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Alanya Belediye Başkanlığı anketi - Alanya'nın nabzını tutuyoruz! Siz kime oy verirdiniz?
Tüm anketler

Çorum Haber